Padd en u

Een sfeer

De magie van een passie

Als we denken dat een goede organisatie van ons netwerk, de keuze van de producten, het uitgebreide gamma, de grootte van onze winkels of de concurrentie de basis vormen van een doeltreffend en dynamisch merk, dan is er nog iets anders dat we voorop stellen: onze sfeer.

Bij ons vindt u geen verkopers of verkoopsters met een commerciële glimlach en een gemaakte beleefdheid. Het is JR, Rachel, Laetitia, Yann en de anderen, vrouwen en mannen met een naam en zelfs een voornaam, een gezicht, ervaring en vooral een passie, die ze voor 100% met u delen.

Het gebeurt dikwijls dat we ze samen met een klant zien koffie drinken tijdens een wedstrijd, dat ze 's avonds nog op verplaatsing gaan om een zadel laten te proberen, zelfs tegen de baby brabbelen, toekomstige ruiter in een speelpakje, zodat mama in alle rust haar uitrusting kan bijeen zoeken...

Bij ons is dat geen marketing strategie, maar de magie van een passie, die zich spontaan uit. Dit wordt vertaald in duizend en één voorbeelden, die onze vrienden-klanten of klanten-vrienden telkens weer meemaken, liefhebbers of professionelen, springruiters, crossruiters, dressuurruiters, horse-ballspelers of wandelruiters, gepassioneerden van 4 tot 77 jaar... Dat is de echte sfeer van PADD.

En wij zijn er trots op die met u te delen.